76+1 Friday Puns, Jokes, and Riddles for Adults

We all look forward to Fridays! We can party, have snacks with friends, and enjoy the weekend with families. Friday puns and jokes are great to spice up any Friday night. It will bring giggles to the table and prevent awkward and silent moments. So, check out our list of the best Friday puns, jokes, and riddles if you’re ready for a good laugh.

I love friday on balloon for some friday puns

Funny Friday Puns

  1. What’s a burger chef’s favorite day of the week? Answer: Fry-day
  2. Which day do potatoes fear the most? Answer: Fry-days
  3. What’s a pilot’s favorite day of the week? Answer: Fly-day
  4. What does an orange say when it is the end of the week? Answer: “Orange you glad it’s a Friday?”
  5. What’s a rugby player’s favorite day of the week? Answer: Try-day
  6. What do sea creatures think of Fridays? Answer: “Oh Friday! You’re shrimply the best, better than all the rest.
  7. What do Australians say to their rowing coxless four crew during a weekend? Answer: “Have an Oarsome Friday!”
  8. How do you greet a gardener on a Friday? Answer: “Aloe! It’s Friday.”
  9. What will a couch potato tell you if you ask how’s the week going? Answer: “It’s Friday, sofa, so good.”
  10. What’s a con artist’s favorite day of the week? Answer: Lie-day
  11. What’s a sad person’s favorite day of the week: Answer: Cry-day
  12. Why do cat lovers like Friday? Answer: It’s a cat-sual Friday.
  13. What did the iceberg say to the Romaine on Friday? Answer: “Lettuce celebrate! It’s Friday!”

One-liner Pun: Friday the 13th may be scary. But May (month) may Fri 10 you more.

Black Friday Jokes to Laugh About

  1. Why was the boat shop owner happy on a Black Friday? Answer: It was the most successful sail of that year.
  2. The boat shop was having a huge discount on all their Galleons and Brigantines for Black Friday this year. It was the biggest sail event they’ve ever had.
  3. What do you call an amazing Black Friday special that comes with free cake? Answer: A sweet deal
  4. What happens when Black Friday falls on Friday the 13th? Answer: Prices get slashed!
  5. When do rich people celebrate Black Friday? Answer: Every day.
  6. What were the specials on Black Friday? Answer: Leftovers from Thanksgiving Thursday.
  7. What did the horse get for Black Friday? Answer: A Macintosh
  8. Why did the naked guy go Black Friday shopping? Answer: Because the underpants were 100% off.
  9. Where can you get 100% off on everything on Black Friday? Answer: At home by not going out.
  10. Where does a nerdy person spend their Black Friday? Answer: Geology museum because they get great shales there.
  11. What comes after Black Friday? Answer: Broke Saturday
  12. What did the teacher give on Black Friday? Answer: 50% off late assignments.
  13. I got a new vacuum cleaner on a Black Friday deal. It sucks!
  14. How do you make a profit on Black Friday? Answer: By completely ignoring the celebration.
  15. Why do American families crave Black Friday deals? Answer: They spent everything on the Thanksgiving Thursday dinner.
  16. Why did Han go shopping on Black Friday? Answer: Because the prices were Solo.
  17. Why do cops love going to Black Friday early? Answer: So they can beat the crowd.
  18. Every year on Black Friday, I make sure I wake up extra early.
  19. Why do shoppers feel like cranberry sauce on Black Friday? Answer: They get bruised, battered, and squished into pulp trying to get to the bargain bin.
  20. I enjoy Black Friday. It’s the one day I know exactly where all the nut jobs are and how to avoid them.
  21. Do you know why they call it Black Friday? Answer: Everything is 3/5 the price.
  22. How can you tell which one of your friends got a good Black Friday deal? Answer: Don’t worry, they’ll let you know.
  23. I never understood the point of Black Friday. Could have sworn we already gave them a whole month.
  24. Why should one visit a tire shop on Black Friday? Answer: They will have a blowout.

Funny (and Corny) Friday Jokes

  1. I thought Friday was a sad day. Turns out tomorrow is a sadder day.
  2. Have you noticed that after every Friday the 13th comes a Saturday the 14th?
  3. It’s the end of work on Friday, it’s been a long week, and all my bones are just like the capital city of the Holy Roman Empire. It’s Aachen.
  4. My coworker told us this Dad joke on Friday. “If I catch the Corona Virus, I hope I get Lyme Disease too. Corona just isn’t the same without a lime.
  5. Why do strong-willed people disregard Fridays? Answer: Friday is a weak day.
  6. Why are Saturday and Sunday the strongest days of the week? Answer: Because Monday through Friday are weekdays.
  7. Why did Pierre go to McDonald’s? Answer: It was French Fry-Day.
  8. What would an exhausted employee do to Friday if Friday was a person? Answer: Grab it and never let go.
  9. Why did the student cheer when he got home from school? Answer: It was Friyay!
  10. Why shouldn’t you worry about Friday the 13th? Answer: Because it’s bad luck to be superstitious.
  11. I know it’s Friday the 13th and COVID is raging, but… be positive!
  12. Every Friday for dinner, I make everything deep-fried. I call it deep fry-day.
  13. Why couldn’t I get an appointment at the library on Friday? Answer: They were all booked up.
  14. Why wasn’t Friday serious about anything? Answer: It was a casual Friday.
  15. What’s the worst part about Friday afternoons? Answer: Realizing it’s just Wednesday.
  16. My bank manager called asking if my card is missing. It had not been swiped at the liquor store last Friday… for the first time!
  17. Why do cows do on Friday nights? Answer: Go to the moooooooooovies.
  18. Why do geologists shop on Friday? Answer: For the great weekend shales!
  19. What is the only thing better than a Friday night? Answer: A Monday holiday
  20. When can Sunday feel like a Friday? Answer: When you have a weekend job.
  21. Why was everybody so worried about Friday? Answer: Because it was Fatal Friday.
  22. What should you do when life gives you lemons? Answer: Ask for more Friday nights instead.
  23. What did John Wick’s enemy tell him on Friday? Answer: “Be careful, Wicks going to end soon.”
  24. What does it mean when you arrive late at work for the fifth time in a week? Answer: It means that it is a Friday.
  25. If showing up in a robe and tiara with a box of wine is wrong, then maybe I don’t comprehend how Casual Friday works.
  26. What did a worker say to another worker who was not feeling like working on a Friday? Answer: “Just a few more hours of work left, weekend make it!”
  27. What guarantees to ruin your Friday? Answer: Learning that it was only a Thursday.
  28. Why do you like Fridays that much? Answer: Friday is my second best F-word ever.
  29. What’s scarier than Friday the 13th? Answer: Monday the 16th
  30. What did Friday say to Saturday and Sunday when they were about to give up? Answer: Weekend do it!
  31. Which day of the week goes faster than a lightning bolt? Answer: Fridays
  32. I think everyone should be a little more understanding this Friday. After all, all conversations will end on a 10-4.
  33. What do biologists wear to work on Friday? Answer: Genes
  34. What did the lazy guy do the day after Friday? Answer: He sat.
  35. Friday was roasting Saturday and Sunday brutally yet they never occurred a word. Wednesday, being a harmonist, asked them why they stayed mum for which they replied, “Because we are weakened in front of you guys.”
  36. Why did Thomas the Tank Engine stop working on Friday? Answer: He ran out of steam.
  37. Why didn’t the French chef realize it was Friday? Answer: It crêpe’d up on him.

Riddles about Friday that Keeps You Guessing

  1. Monday: Greg. Tuesday: Ian. Wednesday: Greg. Thursday: Ian. Friday: Greg. What type of calendar is this? Answer: A GregOrIan calendar
  2. A cowboy rides into town on Friday, stays three days, and leaves on Friday. How did he do it? Answer: The horse’s name is Friday.
  3. Where does Friday come before Thursday? Answer: In a dictionary.

Conclusion

Friday puns, jokes, and riddles are great! Don’t ever come to a gathering without knowing two or three of these. A good pun and a funny joke will get you far. Some may sound lame and corny, but hey, it’s all in the delivery! As long as you have a great sense of humor, you can seamlessly pull any Friday puns and jokes. Don’t take life too seriously and entertain all your family and friends with this incredible method.

We have more puns and riddles you can check out in addition to these Friday puns! The more you have, the better chances of making everyone laugh!

close

Sign up to receive the latest sayings & quotes you can use in emails, texts, letters, cards...you name it!

We never spam! Read our privacy policy for more info.